ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Στις 11:00 η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

28η Οκτωβρίου: Στις 11:00 η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία αρχείου από μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (27/10) θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. 

Νωρίτερα, στις 10:00 θα γίνει κατάθεση Στεφάνων από αντιπροσωπείες μαθητών και των μαθητριών στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και των Προϊσταμένων των οικείων Διευθύνσεων.

Θα ακολουθήσει στις 11:00 η παρέλαση των μαθητών και των μαθητριών στην οδό Τσιμισκή, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί κατάθεση Στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων, στις Προτομές και στους Ανδριάντες από αντιπροσωπείες μαθητών και μαθητριών, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη

Σημειώνεται ότι, από τις 10:30 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

  • Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη,
  • Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή,
  • καθώς και σε όλες τις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων των ως άνω οδών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ