ΕΛΛΑΔΑ

Φλώρος για 28η Οκτωβρίου: Ιστορική απόδειξη πως η Ελλάδα δεν υποκύπτει ποτέ

Φλώρος για 28η Οκτωβρίου: Ιστορική απόδειξη πως η Ελλάδα δεν υποκύπτει ποτέ
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ/EUROKINISSI

«Ιστορική απόδειξη πως η Ελλάδα δεν τρομάζει, δεν λυγίζει, δεν φοβάται και δεν υποκύπτει ποτέ, όποια αντιξοότητα και αν κληθεί να αντιμετωπίσει, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος» αποτελεί το έπος του '40, όπως αναφέρει στο μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Εκφράζει, δε, την «ευγνωμοσύνη» του στους άνδρες και τις γυναίκες και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, που δίνουν καθημερινά και κερδίζουν «με κόπο, ιδρώτα και ενίοτε με αίμα, τον αγώνα που ορίζει η Αποστολή μας για την εξασφάλιση της Εθνικής Κυριαρχίας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα και για την διασφάλιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Εδαφικής Ακεραιότητος της Ελλάδος».

«Είμαι υπερήφανος, γιατί ποτέ άλλοτε οι Ένοπλες Δυνάμεις μας δεν απολάμβαναν τόσο πολύ του σεβασμού και της αποδοχής των φίλων, των εταίρων, και των συμμάχων μας, αλλά και όλων εκείνων που αρέσκονται να αυτοπροσδιορίζονται ενίοτε ως αντίπαλοί μας» συμπληρώνει.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, τονίζει πως «ποτέ άλλοτε οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν βρίσκονταν σε τόσο υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής και αποτρεπτικής ικανότητας και σε τέτοιο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, υποδομών και οργανώσεως».

Καταλήγοντας, κάνει ειδική αναφορά στη «μάχη» που έδωσαν το τελευταίο διάστημα με τις φυσικές καταστροφές οι Ένοπλες Δυνάμεις, σώζοντας ζωές και περιουσίες
και απαλύνοντας τον πόνο των συμπολιτών μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ