ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Συνελήφθη 50χρονος που πυροβολούσε στον αέρα με καραμπίνα

Χανιά: Συνελήφθη 50χρονος που πυροβολούσε στον αέρα με καραμπίνα
ΑΠΕ / ΜΠΕ ΑΡΧΕΙΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα σε γειτονιά γύρω από το νεκροταφείο του Αγίου Λουκά στα Χανιά, όταν ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zarpanews.gr στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση καθώς έσπευσε μεγάλη δύναμη, αποτελούμενη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ.

Ο δράστης των πυροβολισμών, ένας 50χρονος Χανιώτης, φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με συγγενικά του πρόσωπα λίγο νωρίτερα, ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί, με άλλους να αναφέρουν 5 και άλλους μέχρι και 20.

Αναστάτωση στη γειτονιά του Αγίου Λουκά στα Χανιά / Φωτογραφία: zarpanews.gr

Ο άνδρας είχε καραμπίνα, τελικά όμως αποδείχθηκε πως είχε μείνει μόνος του στο σπίτι, καθώς τα συγγενικά του πρόσωπα είχαν φύγει.

Αναστάτωση στη γειτονιά του Αγίου Λουκά στα Χανιά / Φωτογραφία: zarpanews.gr

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το στενό και ακολούθησαν διαπραγματεύσεις με τον 50χρονο. Έπειτα από προσπάθειες μιας ώρας ο δράστης πείστηκε να βγει από το σπίτι.

Αυτοκίνητο της ασφάλειας περίμενε σε κοντινή απόσταση και όταν τελικά ο 50χρονος εξήλθε, συνελήφθη, μπήκε στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε ταχύτατα από το σημείο, ενώ διεξάγεται έρευνα στο σπίτι του.

Δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που οδήγησε στους πυροβολισμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ