ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ακαριαίος θάνατος βρέφους σε τροχαίο – Εκτινάχθηκε από την αγκαλιά του παππού του

Βόλος: Ακαριαίος θάνατος βρέφους σε τροχαίο – Εκτινάχθηκε από την αγκαλιά του παππού του
Eurokinissi - Φωτο Αρχείου

Απίστευτο τροχαίο με παράσυρση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο του Βόλου με ένα βρέφος μόλις τριών μηνών να βρίσκει ακαριαίο θάνατο, όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού χτύπησε τον ηλικιωμένο που κρατούσε στην αγκαλιά του το νεογέννητο εγγόνι του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το TheNewspaper.gr, η θανατηφόρα παράσυρση εκτυλίχθηκε γύρω στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο του Βόλου.

Στην διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, μηχανή παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το μόλις 3 μηνών βρέφος, το εγγόνι του.

Ο οδηγός της μηχανής έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και χτύπησε τον παππού με το εγγόνι του στην αγκαλιά. Το βρέφος έπεσε στον δρόμο, χτύπησε και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο σοκαριστικό περιστατικό προσπάθησαν να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά για το 3 μηνών παιδί.

Το βρέφος είχε ήδη καταλήξει όταν μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου ενώ ο παππούς του τραυματίστηκε ελαφρά.

Σε ότι αφορά τον οδηγό της μηχανής εντοπίστηκε και συνελήφθη. Νοσηλεύεται και αυτός στο «Αχιλλοπούλειο» φρουρούμενος από τις Αρχές.

Ο οδηγός της μηχανής κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ