ΕΛΛΑΔΑ

Πάντειο: Αφιέρωμα στη μνήμη του καθηγητή Αναστάσιου Σταλίκα

Πάντειο: Αφιέρωμα στη μνήμη του καθηγητή Αναστάσιου Σταλίκα
Ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Αναστάσιος Σταλίκας ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Τη μνήμη του καθηγητή Αναστάσιου Σταλίκα, θα τιμήσει το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου, διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θετικής Ψυχολογίας, αφιερωμένα στη μνήμη του καθηγητή που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου

Τίτλος του συνεδρίου, είναι «Συναντήσεις, Αφηγήσεις, Προκλήσεις». Το αφιέρωμα στον Τάσο Σταλίκα, έχει επιμεληθεί ο Εικαστικός Νίκος Καζής και θα εγκαινιαστεί στο Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 19:30.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών σας προσκαλεί στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θετικής Ψυχολογίας που πρόκειται να διεξαχθούν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών 9-12 Νοεμβρίου 2023.

Πρόκειται για ένα κοινό συνέδριο με τίτλο «Συναντήσεις, Αφηγήσεις, Προκλήσεις» που διοργανώνεται από τα Τμήματα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τους κλάδους της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και της Θετικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Καθηγητή Αναστάσιου Σταλίκα. Το αφιέρωμα έχει επιμεληθεί ο Εικαστικός Νίκος Καζής και θα εγκαινιαστεί στο Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 19:30.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ