ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 50 δαγκωματιές είχε το σώμα της 50χρονης που σκότωσαν τα σκυλιά

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 50 δαγκωματιές είχε το σώμα της 50χρονης που σκότωσαν τα σκυλιά
AP Photo/Alexei Alexandrov (φωτογραφία αρχείου)

Περισσότερες από 50 δαγκωματιές είχε σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η 50χρονη που έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση τριών σκυλιών στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday.gr διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

H μητέρα δύο παιδιών με πλούσιο κοινωνικό έργο δέχθηκε την επίθεση το μεσημέρι της Κυριακής, στην αυλή της κατοικίας της.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο είχε ήδη καταλήξει.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ έλαβε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του ο 37χρονος ισχυρίστηκε:«Δεν ήταν δυνατό να μπορέσω ποτέ να προβλέψω ότι τα σκυλιά θα ανοίξουν τρύπα, η περίφραξη ήταν σωστά τοποθετημένη».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα σκυλιά είχαν δείξει επιθετική συμπεριφορά στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ