ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του ιδιοκτήτη των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Θεσσαλονίκη: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του ιδιοκτήτη των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη
Pixabay / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Γνώριμος των Αρχών φαίνεται πως είναι ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, καθώς μεταξύ άλλων ο ίδιος φέρεται να έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού σε βάρος 20χρονης φοιτήτριας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, ο 37χρονος έχει «πλούσιο» ποινικό παρελθόν, καθώς το 2010 είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας μιας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015 μπήκε σε είσοδο πολυκατοικίας και αυνανίστηκε μπροστά σε μία 20χρονη φοιτήτρια, με συνέπεια να κατηγορηθεί για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Παρόμοιες κατηγορίες αντιμετώπισε εξίσου την ίδια χρονιά, ξανά στην Αλεξανδρούπολη, σε βάρος άλλης γυναίκας.

Επιπλέον, το 2016 αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη φοιτήτρια, κατά της οποίας είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η φοιτήτρια τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Προσφυγή κατά της προφυλάκισης

Σημειώνεται ότι ο συνήγορος του 37χρονου, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, δήλωσε ότι ο εντολέας του προτίθεται να προσφύγει άμεσα κατά του εντάλματος προσωρινής του κράτησης, ζητώντας την αντικατάσταση της προφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, όσον αφορά την υπόθεση της 50χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ