ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήκτες έκαναν... ρεβεγιόν παραμονή Χριστουγέννων - Αλλά τους κατέγραψαν κάμερες

Διαρρήκτες έκαναν... ρεβεγιόν παραμονή Χριστουγέννων - Αλλά τους κατέγραψαν κάμερες
ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Οι κλέφτες χρηματοκιβωτίων ξαναχτύπησαν στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. Όπως φαίνεται μάλιστα σε βίντεο - ντοκουμέντο, οι διαρρήκτες κατάφεραν να εισβάλουν σε εταιρεία, όπου και είχαν εντοπίσει το χρηματοκιβώτιο.

Η δράση της συμμορίας διαρρηκτών καταγράφηκε καρέ-καρέ, καθώς μέσα από το οπτικό υλικό φαίνεται να «ξηλώνουν» το χρηματοκιβώτιο που ήταν πακτωμένο στο έδαφος, και αφού το έσυραν στον διάδρομο και στις σκάλες, στη συνέχεια το φόρτωσαν στο επιχειρησιακό τους αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Όταν οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν την κλοπή, ενημέρωσαν την αστυνομία. Κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ερεύνησε τους χώρους που κινήθηκαν οι κλέφτες, για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Μία άλλη διάρρηξη, σύμφωνα με την ΕΡΤ σημειώθηκε στα γραφεία εταιρείας εμπορίας αυτοκίνητων στο Γέρακα. Εκεί, οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφού ερεύνησαν όλα τα συρτάρια στο λογιστήριο, βρήκαν σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη 50.000 ευρών τα πήραν και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Οι κάμερες κατέγραψαν και εκεί τις κινήσεις των δραστών, που αναζητούνται από την Ασφάλεια Παλλήνης.

Το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες της επιχείρησης, το παρέλαβε η Ασφάλεια και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα μέλη της συμμορίας.

Κηφισιά: Οι Αγιοβασίληδες ήταν διαρρήκτες

Τρεις διαρρήκτες που είχαν ντυθεί Αγιοβασίληδες και προσποιούνταν ότι έλεγαν τα κάλαντα, έφυγαν με πλούσια λεία από μεζονέτα τρίτου και τέταρτου επί της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά.

Ο ένας εξ αυτών πήγε στην κρεβατοκάμαρα και βρήκε ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο αφαίρεσε και το οποίο περιείχε ένα ρολόι κλειδιά αυτοκινήτων και βιβλιάρια τραπέζης.


Καμίνια: Διάρρηξη με «χρυσή» λεία

Λίρες, κοσμήματα και χρήματα άρπαξαν διαρρήκτες που «τρύπωσαν» σε διαμέρισμα στα Καμίνια.

Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Αθανασίου Β. και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν από ντουλάπα το ποσό των 16.500 ευρώ, 42 χρυσές λίρες και κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας.

Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τους αστυνομικούς να έχουν αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ