ΕΛΛΑΔΑ

Παραμονή πρωτοχρονιάς στην Αθήνα η Εύα Καϊλή – Τι αναφέρει Βελγικό δημοσίευμα

Παραμονή πρωτοχρονιάς στην Αθήνα η Εύα Καϊλή – Τι αναφέρει Βελγικό δημοσίευμα
INTIME

Στην Ελλάδα φτάνει το βράδυ της Κυριακής  της 31ης Δεκεμβρίου, η Εύα Καϊλή, προκειμένου να περάσει τις γιορτινές ημέρες της Πρωτοχρονιάς μαζί με την οικογένεια της.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου του Qatargate και με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη, από το Ευρωκοινοβούλιο, η Εύα Καιλή, μαζί με την κόρη της, αύριο παραμονή πρωτοχρονιάς πατάει το πόδι της σε ελληνικό έδαφος, αναφέρει βελγικό δημοσίευμα.

Η αλλαγή του χρόνου θα βρει τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι χωριστά από την πρώην σύντροφό του, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sudinfo.

«Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι, οι οποίοι κατηγορούνται και οι δύο σε σχέση με την υπόθεση Qatargate, θα έχουν καλύτερες διακοπές από πέρυσι, όταν βρίσκονταν... στη φυλακή» γράφει η εφημερίδα Sudinfo.

Η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει άδεια από τον ανακριτή να ταξιδέψει εντός ζώνης Σένγκεν. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής θα εορτάσει με το παιδί της και τα υπόλοιπα αγαπημένα της πρόσωπα στην Αθήνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φραντσέσκο Τζόρτζι θα περάσει τις γιορτές με τους γονείς και τον αδερφό του.

Υπενθυμίζουμε ότι ακριβώς πριν έναν χρόνο η Εύα Καιλή βρισκόταν κρατούμενη στη φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ