ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αστυνομικοί άκουσαν εκκλήσεις σε βοήθεια ηλικιωμένης και έσωσαν τον γιο της

Κρήτη: Αστυνομικοί άκουσαν εκκλήσεις σε βοήθεια ηλικιωμένης και έσωσαν τον γιο της
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Σωτήρια ήταν η μεταφορά Αστυνομικών, στην μεταφορά στο νοσοκομείο Κρήτης ενός άντρα ο οποίος λιποθύμησε μπροστά στην ανύμπορη ηλικιωμένη μητέρα του που φώναξε για βοήθεια αφού η ίδια ήταν καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα και δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Σε κατάσταση απελπισίας και με τον γιο της να μην αντιδρά και να μην ανταποκρίνεται, η ηλικιωμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, στις 7 το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Γείτονες άκουσαν τις εκκλήσεις της ηλικιωμένης, από την ισόγεια κατοικία της, στην περιοχή του Μασταμπά. Κάλεσαν την Άμεση Δράση και περιπολικό του Τμήματος έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί άκουσαν τις φωνές της ηλικιωμένης, όμως η πόρτα της εισόδου ήταν κλειδωμένη και η ίδια δεν είχε τη δύναμη να φθάσει μέχρι εκεί για να ξεκλειδώσει.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Cretalive αστυνομικός, μπήκε σε διπλανή οικία, κατάφερε να σκαρφαλώσει σε έναν τοίχο, ύψος τεσσάρων μέτρων, και εν τέλει να μπει στο σπίτι της.

Ήταν καθηλωμένη στην καρέκλα και δίπλα της ακριβώς ο γιος της λιπόθυμος.

Περίοικοι ανέφεραν στο Cretalive ότι αστυνομικός μπήκε σε διπλανή οικία, κατάφερε να σκαρφαλώσει σε έναν τοίχο, ύψος τεσσάρων μέτρων , και εντέλει πέρασε στο σπίτι της γιαγιάς. Ήταν καθηλωμένη στην καρέκλα και δίπλα της ακριβώς ο γιος της λιπόθυμος.

Ο Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ αστυνομικοί προσπάθησαν να καθησυχάσουν την ηλικιωμένη και να της δώσουν κουράγιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ