ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για οπαδικό επεισόδιο έξω από κεντρικό μπαρ της πόλης

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για οπαδικό επεισόδιο έξω από κεντρικό μπαρ της πόλης
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Τέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση με οπαδικά κίνητρα που διαπράχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, έξω από μπαρ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με θύματα έναν 36χρονο και έναν 27χρονο.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., η αστυνομική έρευνα οδήγησε στα ίχνη δύο 22χρονων και δύο 23χρονων, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού, παράβαση του νόμου περί όπλων και παραβίαση της νομοθεσίας που αφορά σε φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα.

Το επεισόδιο συνέβη τα ξημερώματα της 29ης Οκτωβρίου, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα κουκουλοφόρων -και μεταξύ αυτών οι τέσσερις κατηγορούμενοι, επιτέθηκαν με μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα εναντίον των δύο θυμάτων που κατά πληροφορίες βρίσκονταν εκεί ως θαμώνες του μαγαζιού.

Από μαρτυρίες και καταθέσεις προέκυψε ότι τα κίνητρα των δραστών ήταν οπαδικά, οπότε τις έρευνες ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης που συνεχίζει την προανάκριση για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ