ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία της 41χρονης εγκύου - Αρνούνται κάθε συμμετοχή οι κατηγορούμενοι

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία της 41χρονης εγκύου - Αρνούνται κάθε συμμετοχή οι κατηγορούμενοι
H 41χρονη δολοφονήθηκε από τον 39χρονο σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του / Glomex

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα (11/1)  στη Θεσσαλονίκη συγγενείς και φίλοι στην 41χρονη Γεωργία η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του ίδιου της του συντρόφου μαζί με το συνεργό του την Πρωτοχρονιά.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ενώ η τελετή της ταφής θα γίνει στα κοιμητήρια της περιοχής.

Η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των δύο κατηγορουμένων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία -όλα κατά συναυτουργία. Μετά την προθεσμία που έλαβαν εχθές (10/1) αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή το πρωί του Σαββάτου (13/1).

Οι δύο δράστες, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δίνουν τις δικές τους διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη και αρνούνται κάθε συμμετοχή στη δολοφονία της εγκύου. Ο 39χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας φέρεται να δηλώνει πως βρισκόταν στο σπίτι και… κοιμόταν και δε γνωρίζει πώς και γιατί έγινε η δολοφονία της συντρόφου του. Από την πλευρά του ο 34χρονος φίλος του επιμένει σε όσα ισχυρίστηκε από την αρχή, όταν υπέδειξε και το σημείο στο οποίο πέταξαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας, σε μια χαράδρα μεταξύ Γαλάτιστας και Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής. Επίσης υποστηρίζει ότι όση ώρα ήταν παρών στο διαμέρισμα η άτυχη γυναίκα ήταν ζωντανή και ακινητοποιημένη. Ο ίδιος παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία και ανέφερε όσα έγιναν, παρά το γεγονός ότι απειλούνταν, όπως είπε, πως θα πάθει τα ίδια από τον 39χρονο κατηγορούμενο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ