ΕΛΛΑΔΑ

Σωματείο Παιδική Χαρά: Άμεση έκκληση για βοήθεια σε παιδί που πάσχει από επιθετική μορφή λευχαιμίας

Σωματείο Παιδική Χαρά: Άμεση έκκληση για βοήθεια σε παιδί που πάσχει από επιθετική μορφή λευχαιμίας

Η 2 ετών Αμαλία υποβάλλεται τους τελευταίους μήνες σε χημειοθεραπείες και πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Αθήνα με την οικογένειά της για να ξεκινήσει νέα θεραπεία

Έκκληση στήριξης σε παιδί που πάσχει από επιθετική μορφή λευχαιμίας απευθύνει το σωματείο Παιδική Χαρά.

Αναλυτικότερα, η μόλις 2 ετών Αμαλία διαγνώστηκε ξαφνικά, πριν από λίγους μήνες, με μία επιθετικής μορφής λευχαιμία. Όλο αυτό το διάστημα υποβάλλεται στις απαραίτητες χημειοθεραπείες στην Αθήνα, οι οποίες, όμως, την έχουν καταβάλει. Άμεσα, εντός ολίγων ημερών, θα ξεκινήσει μία νέα θεραπεία.

Ο νέος κύκλος χημειοθεραπείας της μικρής Αμαλίας θα πραγματοποιηθεί κι αυτός σε νοσοκομείο της Αθήνας. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται μεγάλο διάστημα διαμονής στο νοσοκομείο για το κοριτσάκι και τους γονείς του, οι οποίοι δεν εργάζονται ώστε να είναι διαρκώς στο πλάι της κατά τη διάρκεια όλων των θεραπειών.

Οι γονείς του κοριτσιού, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, ζητούν τη στήριξη του κόσμου για να βγει νικήτρια η μικρή Αμαλία, καθώς αδυνατούν να ανταποκριθούν στα μεγάλα έξοδα που θα προκύψουν από τη διαδικασία της θεραπείας της.

Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name