ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία εγκύου: «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει», είπε στον ανακριτή ο σύντροφος της

Δολοφονία εγκύου: «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει», είπε στον ανακριτή ο σύντροφος της
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΤΕΑΜ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η απολογία του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη.

«Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο» είπε αρχικά ενώπιον του ανακριτή.

«Εκείνο το βράδυ είχα πάρει χάπια και κοιμόμουν. Προφανώς ο φίλος μου με κάποιον συνεργό διέπραξε το έγκλημα. Στα βίντεο που μου δείχνετε δεν είμαι εγώ. Είναι μάλλον ο συνεργός του φίλου μου» υποστήριξε ακόμη ο 39χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr.

«Ήθελα να κάνουμε παιδί. Η έκτρωση ήταν απόφαση της Γεωργίας που την αποδέχθηκα» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανακριτή.

«Τα είχε προσχεδιάσει όλα» ο σύντροφός της - Τι κατέθεσε ο συνεργός

«Τα είχε προσχεδιάσει όλα ο 39χρονος» φέρεται να κατέθεσε κατά την απολογία του στην ανακρίτρια το Σάββατο (13/1) ο 34χρονος φίλος του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας, την οποία δολοφόνησαν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Κατά την απολογία του ο συνεργός της γυναικοκτονίας, υποστήριξε ότι δέχθηκε την πρόταση να οργανώσουν μαζί μια ψεύτικη ληστεία «χωρίς όμως να πάθει κανένας τίποτα», όπως μεταδίδει το το voria.gr.

Την «φίμωσα και την έδεσα» φέρεται να συμπλήρωσε για τη διάπραξη του εγκλήματος για να προσθέσει ότι ήταν ο 39χρονος εκείνος που «πήρε το μαχαίρι στα χέρια, μου ζήτησε να φύγω και να τον περιμένω κάτω. Μετά, ήρθε και μου είπε πως την σκότωσε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ