ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Τρίτη ημέρα ερευνών για τον εντοπισμό του 45χρονου που παρασύρθηκε απο χείμαρρο

Ηλεία: Τρίτη ημέρα ερευνών για τον εντοπισμό του 45χρονου που παρασύρθηκε απο χείμαρρο
Στιγμιότυπο από τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 45χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο EUROKINISSI/ ILIALIVE.GR/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του 45χρονου που χάθηκε μαζί με την αρραβωνιστικιά του όταν το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία, το βράδυ της Δευτέρας 15/1, στην περιοχή Πλουτοχώρι, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Χθες το πρωί εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα - συνοδηγός, σε απόσταση 1,5χλμ. μακριά από το σημείο στο οποίο παρασύρθηκε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το tempo24.news, δύτες, βάρκες αλλά και σκαπτικά μηχανήματα, συνεχίζουν να επιχειρούν ώστε να εντοπιστεί και ο οδηγός του οχήματος, με τις ελπίδες όμως να σβήσουν όσο περνά η ώρα.

Οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών, θα συνεχιστούν στον χείμαρρο της Κόβιτσας, όπου η στάθμη των υδάτων έχει υποχωρήσει, καθώς και προς την περιοχή του ποταμού Αλφειού.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι και οι έρευνες, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παρασύρθηκε το αυτοκίνητο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Δύτες της ΕΜΑΚ ερεύνησαν και το αυτοκίνητο όσο βρισκόταν κάτω από τα νερά του ποταμού αλλά και όταν με μηχάνημα έργου ανασύρθηκε στην όχθη και δε βρήκαν κανένα ίχνος από τον οδηγό. Το όχημα βρέθηκε περίπου 300 μέτρα από το άψυχο σώμα της 38χρονης γυναίκας.

Ο 45χρονος άντρας, ο οποίος ήταν ο οδηγός του Ι.Χ την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του.

Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ