ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο 44χρονος τραγουδιστής – Απείλησε αστυνομικούς στη διάρκεια ελέγχου

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο 44χρονος τραγουδιστής – Απείλησε αστυνομικούς στη διάρκεια ελέγχου
INTIME

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε 44χρονος τραγουδιστής στην Θεσσαλονίκη, που αρνήθηκε να τεθεί σε αστυνομικό έλεγχο εξαπολύοντας ταυτόχρονα απειλές κατά των ένστολων.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 44χρονος που δήλωσε τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός είναι της απείθειας της βίας κατά υπαλλήλων, της απειλής και της παράνομης βιντεοσκόπησης.

Στο δικαστήριο που οδηγήθηκε ο συλληφθείς, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο αναμένεται να δικαστεί το επόμενο διάστημα καθώς πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη δικογραφία, συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Ο 44χρονος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο.

Αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν αλλά εκείνος αντιστάθηκε, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον τους, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής όταν προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς όταν οδηγήθηκε στο δικαστήριο, απευθυνόμενος στους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί, αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης «στο χειρότερο σημείο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ