ΕΛΛΑΔΑ

Σωματείο Παιδική Χαρά: Έκκληση στήριξης σε παιδί που πάσχει από λευχαιμία

Σωματείο Παιδική Χαρά: Έκκληση στήριξης σε παιδί που πάσχει από λευχαιμία

Η μικρή Αιμιλία ξεκινάει ακόμα μία μάχη στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει για να νικήσει την ασθένεια.

Έκκληση άμεσης στήριξης προς ένα παιδί που πάσχει λευχαιμία απευθύνει το σωματείο Παιδική Χαρά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη μικρή Αιμιλία, η οποία τους τελευταίους μήνες δίνει τη δική της μεγάλη μάχη με τη λευχαιμία. Όλο αυτό το διάστημα που έχει μεσολαβήσει, οι προσπάθειες που κάνει την έχουν καταβάλει σωματικά. Ψυχικά, όμως, το μικρό κορίτσι έχει ακόμα τη δύναμη να παλέψει για τη ζωή της.

Η Αιμιλία εισήχθη εκ νέου στο νοσοκομείο με στόχο να ξεκινήσει τη θεραπεία της και να συνεχίσει τη θαρραλέα μάχη που δίνει καθημερινά απέναντι στη λευχαιμία. Οι γονείς του μικρού κοριτσιού είχαν καταλάβει πολύ καλά από την αρχή ότι η προσπάθειά τους θα ήταν δύσκολη.

Τώρα, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, ζητούν τη στήριξη καθενός από εμάς, για να καταφέρει η Αμαλία να βγει νικήτρια στον αγώνα που δίνει με τη λευχαιμία. Αυτό κρίνεται αναγκαίο, καθώς δεν έχει συγκεντρωθεί επί του παρόντος το συνολικό χρηματικό ποσό που είναι απαραίτητα για τη θεραπεία και την αποκατάστασή του μικρού κοριτσιού.

Όποιος έχει τη δυνατότητα και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name