ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Aπό μπρoστά πυροβολήθηκε ο 31χρονος Μπάμπης - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Μεσολόγγι: Aπό μπρoστά πυροβολήθηκε ο 31χρονος Μπάμπης - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα
INTIME

Πολλαπλά τραύματα σε πόδια και χέρια από κυνηγετική καραμπίνα και σκάγια για αγριογούρουνα φέρει η σορός του 31χρονου Μπάμπη  ο  οποίος βλήθηκε από μπροστά και αριστερά, από κοντινή απόσταση, ανατρέποντας τα πρώτα σενάρια που ήθελαν  να πυροβολείται πισώπλατα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, επιβεβαιώθηκε ότι η σορός, ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό ελήφθησαν δείγματα γενετικού υλικού.

Την ίδια ώρα η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. κινείται προς κάθε κατεύθυνση καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με τις Αρχές να εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός.

Ο χώρος όπου εντοπίστηκε η σορός παραμένει αποκλεισμένος από την Αστυνομία, προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά, ώστε να εντοπιστούν τυχόν ευρήματα που θα βοηθήσουν στις έρευνες, όπως για παράδειγμα, γενετικό υλικό.

Παράλληλα, αναζητούνται όπλο και κινητό τηλέφωνο, ενώ θα εξεταστεί εκ νέου το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στην διάθεσή της η Αστυνομία.

Όσον αφορά στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ