ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Κατέληξε 18χρονος από κατανάλωση αλκοόλ

Πειραιάς: Κατέληξε 18χρονος από κατανάλωση αλκοόλ
Unsplash

Τη ζωή του έχασε από κατανάλωση αλκόολ ένας 18χρονος που διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε ημιλυπόθυμη κατασταση, με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, αλλά λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για τα διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.

Η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με την ΕΡΤ, έκανε επιτόπια έρευνα στο σημείο όπου παρελήφθη ο 18χρονος στο νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά όπου και εντοπίστηκαν δύο άνδρες, ο ένας γεννηθείς το 1987 και ο άλλος το 1982 να έχουν στην κατοχή τους όπλα.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τους άνδρες που συνελήφθησαν:

«Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 37 και 42 ετών προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στον Πειραιά, καθώς κατείχαν όπλα ενώ επίσης προέβαλαν και σθεναρή αντίσταση.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων της ανωτέρω Υπηρεσίας, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ωστόσο στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, εξάγοντας ο καθένας από ένα πιστόλι.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο πιστόλια, από τα οποία το ένα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί την 12-06-2020 από αστυνομικό, καθώς και 20 φυσίγγια που περιέχονταν στις γεμιστήρες αυτών.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για -κατά περίπτωση- επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ