ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πέντε κορίτσια για την επίθεση στην 15χρονη - Δείτε το βίντεο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πέντε κορίτσια για την επίθεση στην 15χρονη - Δείτε το βίντεο
Pixabay

Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε ανήλικες που κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος της 15χρονης, την Δευτέρα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.  Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σχηματίζεται δικογραφία κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, συνέργεια σε αυτές και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε βάρος των πέντε κοριτσιών που ταυτοποιήθηκαν από το βίντεο στο οποίο καταγράφηκε η επίθεση. 

 

Οι ανήλικες έδωσαν κατάθεση και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες, ενώ αναζητείται μια ακόμη ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Επίσης, συνελήφθησαν επτά από τους γονείς των ανηλίκων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τι συνέβη

Το βράδυ της Δευτέρας 29/1 η15χρονη δέχθηκε επίθεση από ανήλικες κοπέλες, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του κοριτσιού στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας - Τριανδρίας.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο:

Βάσει της καταγγελίας, η 15χρονη δέχθηκε επίθεση από μία νεαρή ενώ η άλλη ανήλικη βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό.

Η επίθεση σε βάρος της 15χρονης έγινε όταν αποχώρησε από ένα internet καφέ μαζί με επτά ακόμη ανήλικες.

Τότε, όπως φέρεται να ανέφερε το θύμα, την οδήγησαν σε σημείο πίσω από το κατάστημα όπου μία εκ των ανηλίκων της έριξε γροθιά στο αριστερό της μάτι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις και πέφτοντας στο έδαφος, να χτυπήσει στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της.

Τα κίνητρα του νέου άγριου ξυλοδαρμού δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ