ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Γυναίκα βρήκε... μαγκωμένα χρήματα σε ΑΤΜ - Η κίνησή της έγινε viral

Λάρισα: Γυναίκα βρήκε... μαγκωμένα χρήματα σε ΑΤΜ - Η κίνησή της έγινε viral
EUROKINISSI

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση μιας γυναίκας από τη Λάρισα, η οποία εν μέσω μιας συναλλαγής βρήκε χρήματα που είχαν μαγκώσει σε ATM και αμέσως έσπευσε να επικοινωνήσει με την τράπεζα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το onlarissa.gr, μόλις η γυναίκα αντίκρυσε τα χρήματα επικοινώνησε αμέσως με την τράπεζα, όπου της συστάθηκε να τα παραδώσει σε συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα στον πεζόδρομο της Πατρόκλου, όπως και έπραξε, καταθέτοντας στους υπευθύνους τα στοιχεία της.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός, σε μια προσπάθεια να βρεθεί ο κάτοχος των χρημάτων και να απευθυνθεί στο κατάστημα για να τα παραλάβει, με τα θετικά σχόλια να πέφτουν «βροχή».

«Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό»

«Μόλις βρήκα χρήματα σε ΑΤΜ στην 23ης Οκτωβρίου. Ήταν μαγκωμένα… Επικοινώνησα με την τράπεζα και μου σύστησε να τα πάω σε ένα κατάστημα να τα παραδώσω. Σε όποιον ανήκουν να τα αναζητήσει στο κατάστημα της Εθνικής στην Πατρόκλου….

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Eξεπλάγην η αλήθεια είναι, διότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό σε καμία περίπτωση και δεν νιώθω πως έκανα κάτι το τόσο αξιόλογο για να δέχομαι όλα αυτά τα όμορφα μηνύματα.

Μακάρι ο άνθρωπος να σκεφτεί να πάρει ένα τηλέφωνο στην τράπεζα, έχω αφήσει τα στοιχεία μου στον υπάλληλο που μίλησα και του γνωστοποίησα που θα τα παραδώσω αύριο… Και εσείς κορίτσια που είστε γύρω από τον Άγιο Κωνσταντίνο αν ακούσετε κάτι για αυτό το ζήτημα ενημερώστε… Και πάλι ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ