ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συναυλία με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών στη Θεσσαλονίκη

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συναυλία με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών στη Θεσσαλονίκη
Μουσική συναυλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Θεσσαλονίκη με τίτλο: «Νύχτα Μαγικιά» Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Με τεράστια επιτυχία και αθρόα συμμετοχή πλήθους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στην κατάμεστη αίθουσα «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης, η μεγάλη μουσική συναυλία με τίτλο: «Νύχτα Μαγικιά», της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός, πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, καθώς και ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, κ. Γιώργος Αυτιάς.

Οι θεατές που παρευρέθηκαν στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. ταξίδεψαν νοερά με τις μελωδίες των 41 εθελοντών χορωδών του Ε.Ε.Σ. που εκτέλεσαν τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών. Σημειώνεται ότι η συναυλία του Ε.Ε.Σ. πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 110 χρόνων συνεχούς ανθρωπιστικής και εθελοντικής προσφοράς του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Την παρουσία πραγματοποίησε η δημοσιογράφος και Διευθύντρια Ενημέρωσης της ΕΡΤ3, κα Σύνθια Σάπικα.

Τη μεγάλη συναυλία του Ε.Ε.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Παναγιότατος Μητροπολίτης π. Φιλόθεος, ο Συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, οι Βουλευτές κ.κ. Δημήτρης Κούβελας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Στράτος Σιμόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Μαρία Δερμεντζοπούλου, ο Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελόκηπων, κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, εκπρόσωποι των Δήμων Θεσσαλονίκης και Παύλου Μελά, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Πρόεδροι φορέων και Οργανισμών, καθώς και πλήθος εθελοντών και μελών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ