ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 35χρονος στα Πατήσια που παρέλαβε δέματα με δεκάδες κιλά κάνναβης

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 35χρονος στα Πατήσια που παρέλαβε δέματα με δεκάδες κιλά κάνναβης
ΕUROKINISSI

Στη σύλληψη ενός 35χρονου για υπόθεση ναρκωτικών, προέβη η ΕΛ.ΑΣ., στην περιοχή των Πατησίων, ο οποίος παρέλαβε ταχυδρομικά δέματα με 24 κιλά κάνναβης, τα οποία είχαν εντοπιστεί προγενέστερα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της, «στο πλαίσιο επιχείρησης ''Ελεγχόμενης Παράδοσης'' της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και κατόπιν απόφασης του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και έγκρισης του κ Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, κατελήφθη 35χρονος ημεδαπός να παραλαμβάνει από γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στην περιοχή των Πατησίων, ταχυδρομικά δέματα που περιείχαν 24 κιλά και 200 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και τα οποία είχαν εντοπιστεί προγενέστερα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών».

«Ο 35χρονος συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 9-2-2024 στο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών στην περιοχή των Πατησίων, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών», προσθέτει η ΕΛ.ΑΣ.

«Μετά από έρευνα στην οικία του 35χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -18- νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά -19- κιλά και -685- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη, ναρκωτικά χάπια και ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό συνεργών του συνεχίζεται», καταλήγει η ανακοίνωση.

ELAS.jpg
ΕΛ.ΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ