ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 29χρονος που παρέλαβε ταχυδρομικώς πάνω από 24 κιλά κάνναβη

Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 29χρονος που παρέλαβε ταχυδρομικώς πάνω από 24 κιλά κάνναβη
EUROKINISSI / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ (φωτογραφία αρχείου)

Περισσότερα από 24 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, περιείχαν τα ταχυδρομικά δέματα που παρέλαβε 29χρονος άνδρας από μεταφορική εταιρεία στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο 29χρονος αλλοδαπός παραλήπτης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό συνεργών του.

Όπως ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ:

«Στο πλαίσιο επιχείρησης «Ελεγχόμενης Παράδοσης» της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και κατόπιν απόφασης του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και έγκρισης του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, κατελήφθη 29χρονος αλλοδαπός να παραλαμβάνει από γραφεία εταιρείας μεταφορών στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, δύο ταχυδρομικά δέματα που περιείχαν 24 κιλά και 600 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, απογευματινές ώρες της 13-2-2024 στο κατάστημα της εταιρείας μεταφορών στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Κατά τη συναλλαγή, επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας με στοιχεία που συμφωνούσαν με τα στοιχεία παραλήπτη των δεμάτων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό συνεργών του συνεχίζεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ