ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Κλείνουν επ’ αόριστον από σήμερα την Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών

Αγρότες: Κλείνουν επ’ αόριστον από σήμερα την Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
Με πολύωρους αποκλεισμούς των εθνικών οδών συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες EUROKINISSI / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Εν αναμονή της καθόδου των αγροτών στην Αθήνα, με τρακτέρ, πούλμαν και αγροτικά αυτοκίνητα την προσεχή Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις και στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε πολλά σημεία της χώρας.

Από σήμερα Σάββατο όπως αναφέρουν οι αγρότες, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και από τους συμβολικούς αποκλεισμούς θα περάσουν σε πολύωρους, ενδεχομένως και επ’ αόριστον αποκλεισμούς δρόμων.

Σύμφωνα με το grtimes από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, οι αγρότες τονίζουν πως θα αποκλείσουν την ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανίων και πιθανώς να μην ανοίξει για όλο το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να πιέσουν για να επιτραπεί η κάθοδος με τρακτέρ στο παναγροτικό συλλαλητήριο των Αθηνών.

Επιπλέον στις 13:00 το μπλόκο των αγροτών στο Δερβένι αναμένεται να προχωρήσει σε αποκλεισμό της κυκλοφορίας για περίπου μία ώρα.

Στο μεταξύ χθες κλειστή παρέμεινε για δύο ώρες η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, καθώς αποκλείστηκε από τους αγρότες της Χαλκιδικής στο ύψος του κόμβου Πορταριάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ