ΕΛΛΑΔΑ

Επέστρεψαν στα μπλόκα οι αγρότες Φθιώτιδας, Καρδίτσας και Βόλου

Επέστρεψαν στα μπλόκα οι αγρότες Φθιώτιδας, Καρδίτσας και Βόλου
ΙΝΤΙΜΕ / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Με αργές ταχύτητες και υπό βροχή οι αγρότες της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, επέστρεψαν στα μπλόκα των περιοχών τους με σκοπό αύριο να λάβουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Γύρω στις 5:30’ το απόγευμα της Τετάρτης (21/2) έφτασαν και τα πρώτα τρακτέρ των Φθιωτών, στην Αταλάντη, ενώ λίγο πριν τις 8:00’ το βράδυ προσέγγισαν τη Λαμία πρώτα οι αγρότες της Καρδίτσας και του Αλμυρού, ενώ στο μπλόκο τους επιστρέφουν και οι αγρότες της Ανθήλης, όπου θα διανυκτερεύσουν και οι αγρότες της Λάρισας.

Οι αγρότες εμφανίζονται κουρασμένοι από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από την Αθήνα όπου διανυκτέρευσαν στο Σύνταγμα αλλά και προβληματισμένοι για τα κέρδη τους από το συλλαλητήριο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, οι πιο ψύχραιμοι σημειώνουν ότι συνεχίζουν τον αγώνα τους, εκτιμώντας πως έχουν στο πλευρό τους την κοινή γνώμη.

Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένες γενικές συνελεύσεις σε όλα τα σημεία που υπάρχουν μπλόκα, για να υπάρξει ενημέρωση των μελών τους και να πάρουν απόφαση για τις μελλοντικές τους κινήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ