ΕΛΛΑΔΑ

Επέλαση της κακοκαιρίας: Καταιγίδα και χαλάζι σάρωσαν τα Τρίκαλα

Επέλαση της κακοκαιρίας: Καταιγίδα και χαλάζι σάρωσαν τα Τρίκαλα
Ολιγόωρη διακοπή ηλεκτροδότησης σημειώθηκε σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στα Τρίκαλα. Από τη σφοδρή καταιγίδα που συνοδευόταν από έντονους κεραυνούς το απόγευμα της Δευτέρας  (4/3) πλημμύρισαν δρόμοι μέσα σε λίγα λεπτά ενώ ολιγόωρη διακοπή ηλεκτροδότησης σημειώθηκε σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της trikalavoice.gr περιοχές που είχαν πληγεί κατά τον Daniel και τον Elias παραμένουν όχι απλά λαβωμένες αλλά εντελώς ανοχύρωτες. Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω video από την οδό Ηπείρου που είχε πλημμυρίσει πέρυσι.

Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Trikalaola.gr προκάλεσε προβλήματα στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων και συγκεκριμένα από τον υποσταθμό της ΔΕΔΔΗΕ έως και το Μουργκάνι.

kalabakacity.gr

Χώματα από τις εργασίες του Ε65 και νερά βγήκαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία και αυξημένο κίνδυνο για τους οδηγούς.

Άμεσα ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης από τον Δήμο Μετεώρων και την εταιρία με μηχανήματά της ενώ στο σημείο βρίσκονται και περιπολικά του Α.Τ Μετεώρων για διευθέτηση της κυκλοφορίας.

Προβλήματα όμως δημιούργησε και ή έντονη χαλαζόπτωση.

Στην περιοχή της Βασιλικής Καλαμπάκας καταγράφηκε έντονη χαλαζόπτωση χωρίς όμως να έχουν δημιουργηθεί ζημιές.

xalazi-2.webp
trikalavoice.gr

Η ισχυρή χαλαζόπτωση προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας.

trikalavoice.gr

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για κάθε ενδεχόμενο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ