ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Απεριακή κινητοποίηση στην Αθήνα με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας 

INTIME NEWS

Όλες τις γυναίκες και ειδικά τις γυναίκες – ιατρούς τιμά σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος του ΙΣΠ κ. Νικόλαος Πλατανησιώτης επισημαίνει:

«Σήμερα τιμούμε τον συνεχή αγώνα και τις διεκδικήσεις των γυναικών για μια κοινωνία με πραγματική ισότητα των φύλων που θα είναι θεμέλιο της Δημοκρατίας και του πολιτισμού μας. Εκφράζοντας το σύνολο του ιατρικού κόσμου στον Πειραιά, θα ήθελα να τονίσω ότι στεκόμαστε στο πλευρό των γυναικών απέναντι σε οποιασδήποτε μορφή βίας και ανισότητας.

Με ιδιαίτερο σεβασμό τιμούμε τη γυναίκα – ιατρό και υγειονομικό, η οποία ξεπέρασε τον εαυτό της στην περίοδο της πανδημίας και καθημερινά πρωτοστατεί στον τομέα της Υγείας και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Αναγνωρίζουμε τις θυσίες των γυναικών και τον αγώνα τους να ανταποκριθούν στις αυξημένες επαγγελματικές επαγγελματικές και επιστημονικές απαιτήσεις, αλλά στις οικογενειακές υποχρεώσεις τους.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες συναδέλφους και αγωνίζεται για ίσες ευκαιρίες, ισοτιμία και αξιοπρέπεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ