ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ένοχος για ασέλγεια στην κόρη της φίλης του - Στήριξη της μητέρας στον δράστη

Βόλος:  Ένοχος για ασέλγεια στην κόρη της φίλης του - Στήριξη της μητέρας στον δράστη
INTIME NEWS

Την ενοχή 37χρονου άνδρα από την Καρδίτσα που ασέλγησε στο ανήλικο κορίτσι της συντρόφου του, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Βόλου.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 37χρονο σε ποινή φυλάκισης 7,5 ετών για την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανήλικης άνω των 12 ετών που δεν συμπλήρωσε το 14ο έτος της ηλικίας της, ωστόσο ο δράστης άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος αφού ήταν ήδη προφυλακισμένος για διάστημα δέκα μηνών.

Σύμφωνα με το Magnesia news η απόφαση του ΜΟΔ Βόλου ελήφθη κατά πλειοψηφία με τέσσερις ψήφους υπέρ και 3 κατά.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ στο Δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας η ίδια η μητέρα της ανήλικης, η οποία κάλυψε τον 37χρονο, καταθέτοντας ότι ίσως έκανε λάθος εκτίμηση η κόρη της για τον κατηγορούμενο.

Ο 37χρονος, που κατάγεται από χωριό της Καρδίτσας, είχε σχέση με μια γυναίκα στην Καρδίτσα για μερικούς μήνες, μητέρα του ανήλικου κοριτσιού που πάσχει από νοητική υστέρηση, όχι όμως σε προχωρημένο στάδιο.

Κάποια στιγμή τον Μάιο του 2023 το ανήλικο κορίτσι είπε στη μητέρα του ότι ο φίλος της ασελγούσε σε βάρος της, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τις αρχές, να συλληφθεί και να προφυλακιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ