ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την 16χρονη ανιψιά του

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την 16χρονη ανιψιά του
Eurokinissi

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 55χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του, μετά την καταδικαστική απόφαση που του επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 16χρονης ανιψιάς του, τις οποίες κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 55χρονος ο οποίος στην απολογία του αρνήθηκε τις πράξεις του, κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου και παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Μετά την καταδικαστική απόφαση ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρωτόδικο δικαστήριο ο δράστης είχε καταδικαστεί σε συνολική κάθειρξη 10 ετών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος ενόψει της δευτεροβάθμιας δίκης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι επίδικες πράξεις τελέστηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, την ώρα που η 16χρονη (τότε) κοιμόταν σε κουκέτα, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και η 12χρονη κόρη του κατηγορούμενου. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται τρία βίντεο που τράβηξε ο 55χρονος (σήμερα) καταδικασθείς.

Η ανήλικη απευθύνθηκε άμεσα με καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε αστυνομική έρευνα. Κατά την απολογία του, ο 55χρονος αρνήθηκε τις πράξεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ