ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κόκοτας: Οι εξετάσεις και οι προσπάθειες αποσωλήνωσης – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Δημήτρης Κόκοτας: Οι εξετάσεις και οι προσπάθειες αποσωλήνωσης – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Ο Δημήτρης Κόκοτας

Dimitris Kokotas / Facebook

Για όγδοη ημέρα παραμένει διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς»,  ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας που υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή ενώ έκανε πρόβες σε στούντιο για τηλεοπτική εκπομπή.

Οι γιατροί του νοσοκομείου εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ κ. Ματίνα Παγώνη να δηλώνει ότι γίνονται σειρά εξετάσεων και προσπάθεια αποσωλήνωσης του ασθενούς.

«Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση, εχθές έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο», λέει, μιλώντας στο MEGA η κ. Ματίνα Παγώνη και συνέχισε:

«Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του».

«Οι άρρωστοι αυτοί θέλουν τον χρόνο τους για να παλέψουν με τη μάχη που δίνουν και σιγά σιγά να επανέλθουν», συμπληρώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ