ΕΛΛΑΔΑ

«Θρίλερ» στην Ηλιούπολη: Νεκροί μητέρα και γιος μετά από πυροβολισμούς

«Θρίλερ» στην Ηλιούπολη: Νεκροί μητέρα και γιος μετά από πυροβολισμούς

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ

INTIME / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/4) στην Ηλιούπολη, όπου μία μητέρα 63 ετών και ο γιος της 36 ετών βρέθηκαν νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη. Ωστόσο, τα μέχρι τώρα ευρήματα παραπέμπουν σε «θρίλερ», καθώς υπάρχουν και αρκετά αναπάντητα ερωτήματα. 

Συγκεκριμένα, τα δύο πτώματα βρέθηκαν μέσα σε διαμέρισμα επί της οδού Θερμοπυλών. Έφεραν τραύματα στο κεφάλι από καραμπίνα που βρέθηκε στον χώρο. Την αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες μετά από έντονη δυσοσμία που προκλήθηκε.

Η κεντρική πόρτα ήταν διπλοκλειδωμένη, ενώ η πίσω της κουζίνας ήταν ανοικτή. Τόσο ο γιος, όσο και η μητέρα είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Οι συγγενείς τους ανησύχησαν και όταν έφτασαν στο διαμέρισμα ειδοποίησαν κλειδαρά για να ανοίξουν την πόρτα. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ηλικιωμένη δούλευε ως τηλεφωνήτρια και ο γιος ήταν επίσης ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ ο σύζυγος φέρεται να έχει πεθάνει.

Πιθανότατα το έγκλημα έγινε πριν από κάποια 24ωρα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αποκλείεται ο γιος να πυροβόλησε τη μητέρα και μετά να αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, η αμφιβολία για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο γεννάται από το γεγονός ότι η καραμπίνα δεν βρέθηκε τόσο κοντά σε κάποιο από τα δυο πτώματα γι' αυτό και ερευνούν όλα τα σενάρια. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η ΔΑΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ