ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε άλλο οπαδό έξω από το γήπεδο

Νέα Σμύρνη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε άλλο οπαδό έξω από το γήπεδο

Αστυνομικοί έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης

intime

Έναν άνδρα περίπου 30 ετών τα στοιχεία του οποίου έχει δώσει στην Αστυνομία το ίδιο το θύμα, αναζητούν οι Αρχές ως τον δράστη των πυροβολισμών έξω από το γήπεδο στη Νέα Σμύρνη την ώρα που θα ξεκινούσε αγώνας βόλεϊ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πρόκειται για οπαδούς της ίδιας ομάδας και οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά στον σύνδεσμο που διατηρεί η ομάδα στο σημείο.

Ένας από τους αστυνομικούς που ήταν μέτρα στο γήπεδο ειδοποίησε την Άμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αμέσως περιπολικά που απέκλεισαν το χώρο.

Αμέσως πήραν κατάθεση από τον τραυματία ο οποίος περιέγραψε πώς τον πυροβόλησε στο μηρό ο δράστης τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν γνωστός του και έδωσε όλα τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Είναι άγνωστο το πώς ο δράστης βρέθηκε με όπλο και για ποιο λόγο ήταν στο σημείο ενώ γίνονται αναζητήσεις στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Το γεγονός ότι και οι δύο θύμα και δράστης ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο προβληματίζει τις Αρχές, ενώ το θύμα θα δώσει και πάλι κατάθεση για να περιγράψει στους Αστυνομικούς τις ακριβείς συνθήκες ους περιστατικού αλλά και τι ακριβώς είχε προηγηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ