ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες σε Λ. Κηφισίας και Αττική Οδό

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες σε Λ. Κηφισίας και Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου

EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής καταγράφονται το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου με τον Κηφισό να κατέχει και πάλι τα πρωτεία στην ταλαιπωρία των οδηγών.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και στη λεωφόρο Κηφισίας, στην Αττική οδό, στην παραλιακή της Ποσειδώνος αλλά και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

kinisi-25-04.jpg

Αναλυτικότερα στον Κηφισό στο ρεύμα της καθόδου υπάρχει μποτιλιάρισμα από την Κηφισιά μέχρι το Περιστέρι όπου παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις.

Επίσης προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων καταγράφονται και στο ρεύμα προς Κηφισιά από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Ιωνία.

Με μεγάλη υπομονή πρέπει να είναι "οπλισμένοι" οι οδηγοί των αυτοκινήτων και στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου και συγκεκριμένα από το Χαϊδάρι μέχρι του Σκαραμαγκά.

Στη Λεωφόρο Κηφισίας κυρίως στο ρεύμα καθόδου από το ύψος του Αμαρουσίου τα αυυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στην παραλιακή της λεωφόρου Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα)και στα δύο ρεύματα όπως και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό στον κόμβο με τον Κηφισό, αλλά και στην Κηφισίας.

Δελτίο κυκλοφορίας στην Αττική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ