ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιάνος: Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του πατέρα του

Καλλιάνος: Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του πατέρα του

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος

ΙΝΤΙΜΕ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου, μετά τον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου σε ηλικία 79 ετών, το πρωί της Πέμπτης (25/04). 

H ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».

Yπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Καλλιάνος, είχε τονίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο, με το ζήτημα να παίρνει διαστάσεις, έπειτα από την συγκινητική ανάρτηση που έκανε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλλιάνος εξέφρασε την οργή του για τη μεταχείριση του ασθενούς πατέρα του από το νοσοκομείο και τους γιατρούς στο οποίο νοσηλεύεται, κάνοντας λόγο για τεράστια λάθη που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή του πατέρα του. Το μεσημέρι της Πέμπτης (24/04) ο κ. Καλλιάνος έκανε νέες δηλώσεις, ενώ είχαν προηγηθεί η απάντηση του υπουργού Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη και οι ανακοινώσεις του νοσοκομείου «Αττικόν» και της ΠΟΕΔΗΝ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ