ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στο Μαρούσι: Τα πρώτα στοιχεία για το περιστατικό με τον νεκρό και τον τραυματία

Πυροβολισμοί στο Μαρούσι: Τα πρώτα στοιχεία για το περιστατικό με τον νεκρό και τον τραυματία
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα της Αστυνομίας για τις συνθήκες του αιματηρού περιστατικού έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι με τον ένα νεκρό και τον ένα τραυματία. 

Νεκρός είναι ένας νεαρός ηλικίας περίπου 20 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου κατέληξε φέροντας τραύματα στο λαιμό. Οι αρχές εξετάζουν από τι προήλθε ο τραυματισμός.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας 26χρονος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο οποίος φέρει τραύμα στο μηρό από πυροβόλο όπλο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα ξεκίνησε ένας καβγάς μέσα στο νυχτερινό κέντρο, ο οποίος μεταφέρθηκε έξω από αυτό, όταν κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε όπλο στην προσπάθειά του να πυροβολήσει κάποιο άλλο άτομο.

Υπό την απειλή του όπλου, τράβηξε μαχαίρι με αποτέλεσμα να υπάρχξει αυτή η φονική συμπλοκή.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου και εντόπισαν κάλυκα 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι τοποθετημένο σε μία γλάστρα.

O συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας αποκάλυψε μιλώντας στο Mega ότι ήδη καταθέτουν εννιά άτομα τα οποία βρίσκονταν στο χώρο του κέντρου διασκέδασης ανακρίνονται προκειμένου να διαπιστωθεί ποια ήταν η αφορμή για το αιματηρό περιστατικό.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ