ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος

O Γιάννης Μαλούχος.

Facebook

Πέθανε, σε ηλικία 91 ετών, ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, με μία ανάρτηση στο Facebook, ενώ την επιβεβαίωσε και η κόρη του.

«Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση σήμερα. Ο παλαίμαχος καλός και πολυτάλαντος συναδελφός μας, ο τυπίστας ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Γιάννης Μαλούχος, έφυγε σημερα από την ζωή στα 91 του. Μετά τον αδελφό του Βασίλη που έφυγε πρόπερσι. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη μέσα από τις δεκάδες ταινίες που ερμήνευε υπέροχους ρόλους.. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε από όλους μας το ΣΕΗ, το ΤΑΣΕΗ, τον Διόνυσο, το Σπίτι του Ηθοποιού» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο Γιάννης Μαλούχος ηταν απόφοιτος της Σχολής Κ. Μιχαηλίδη. Συνεργάστηκε επί χρόνια με το ΚΘΒΕ. Ηταν αδελφός του επίσης ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου, ο οποίος πέθανε πριν από δύο χρόνια. Το 1979 είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Για αρκετά χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Εκ βαθέων» στο TV 100. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ