Φωτιά στην Αττική: Δυσοίωνη πρόβλεψη - Έρχονται ριπές ανέμου που ξεπερνούν τα 80χλμ
Επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSIΘυελλώδεις άνεμοι ισχύος 80χλμ/h αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ώρες, καθιστώντας το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς που κατακαίει για δεύτερη ημέρα την Αττική εξαιρετικά δύσκολο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το meteo οι ριπές του ανέμου στην Αττική από το πρωί (09:00) της Δευτέρας 12 Αυγούστου έως το απόγευμα (18:00) της ίδιας ημέρας, θα ξεπερνούν τα 70 - 80 km/h.


Οι σφοδρότατοι άνεμοι που επικρατούν δημιουργούν εξαιρετικά δυσχαιρείς συνθήκες για το έργο της κατάσβεσης, «αφαιρώντας» ακόμη και το «όπλο» των εναέριων μέσων που δεν έχουν ορατότητα για να επιχειρήσουν.
Σταδιακή εξασθένιση των ανέμων και των ριπών αναμένεται από τις 18:00 - 19:00.

ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Νεκροί δύο 18χρονοι από ρίψεις πυροτεχνημάτων - Δεκάδες τραυματίες στα νοσοκομεία
08:20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κανιβαλισμός πριν από 45.000 χρόνια: Τι δείχνουν τα ευρήματα από σπήλαιο στο Βέλγιο
08:10
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανία: Το 2025 καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός μεταναστών που έφτασαν στη χώρα μέσω της Μάγχης
08:00
ΚΟΣΜΟΣ
Από την ψηφιακή υπουργό, στην αυτοκριτική του Gemini: 4 από τις πιο παράξενες στιγμές του ΑΙ το 2025
07:50
ΕΛΛΑΔΑ