ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί θα λείπει η Άννα Κορακάκη από τη συνάντηση του ΠτΔ με τους Ολυμπιονίκες

Γιατί θα λείπει η Άννα Κορακάκη από τη συνάντηση του ΠτΔ με τους Ολυμπιονίκες
Eurokinissi/(MotionTeam-ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Απούσα από το ραντεβού του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες θα είναι η Άννα Κορακάκη. Αιτία για αυτό μια... παράλειψη –κάτι το οποίο προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν στο CNN Greece πως το ραντεβού του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους Ολυμπιονίκες κλείστηκε χθες το απόγευμα σε τηλεφωνική επικοινωνία του αρχηγού της ελληνικής αποστολής Ισίδωρου Κούβελου με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Στη συνέχεια, τις τηλεφωνικές προσκλήσεις απηύθυνε στους Ολυμπιονίκες η ελληνική αποστολή.

Μόλις γνωστοποιήθηκε το ραντεβού, ο πατέρας της Άννας Κορακάκη, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στη Σκόπελο, έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους διαμαρτυρόμενος ότι η κόρη του δεν προσεκλήθη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και του εξήγησε πως η Προεδρία δεν απηύθυνε τις προσκλήσεις ξεχωριστά, διευκρινίζοντας ταυτοχρόνως ότι αυτό έγινε από τον ελληνική Ολυμπιακή αποστολή.

Ο κ. Παυλόπουλος ενημερώθηκε από τον κ. Κορακάκη ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης βρίσκεται στο Παρίσι και δεν προλαβαίνει να επιστρέψει στην Αθήνα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του πρότεινε να την εκπροσωπήσει εκείνος. Ο κ. Κορακάκης είπε ότι επίσης δεν προλαβαίνει και τότε ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι θα δει την Ολυμπιονίκη της σκοποβολής, έστω και μόνη της, μόλις επιστρέψει από τη Γαλλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ