Παντογράφος συρμού εκτοξεύτηκε σε αποβάθρα στο σταθμό «Ελ. Βενιζέλος»
Συναγερμός σήμανε την Δευτέρα (13/1) στον σταθμό του μετρό «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν παντογράφος εκτοξεύτηκε σε αποβάθρα.
Εικόνες από το περιστατικό δημοσίευσε το σωματείο των μηχανοδηγών «Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης».
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Σύμφωνα με την Hellenic Train, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε κατά την άφιξη του συρμού στην αποβάθρα για την αποβίβαση των επιβατών.
Ο παντογράφος είναι ο μηχανισμός που συνδέει τον συρμό με την εναέρια ηλεκτροφόρα γραμμή, εξασφαλίζοντας την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση δεν σημειώθηκε «κανένα απρόοπτο» και η εταιρεία «προχωρά στη διερεύνηση του περιστατικού προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του συμβάντος».
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βρετανία καταδικάζει την ηγεσία του Ιράν για «βάναυση δολοφονία διαδηλωτών»
18:49
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη στα Βριλήσσια 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία
18:40
ΕΛΛΑΔΑ
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες - «Τις επόμενες μέρες η απάντηση στα αιτήματα»
18:39
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Γέμισε ξανά η Λίμνη του Μόρνου: Επιπλέον 47 εκατ. κυβικά νερού σε έναν μήνα
18:31
ΚΟΣΜΟΣ