Συνελήφθη στην Ισπανία ο δράστης του μακελειού σε νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι το 2024
Συνελήφθη πριν από λίγο σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ο δράστης του μακελειού έξω από νυχτερινό κέντρο στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι πριν από έναν χρόνο.
Ο δράστης εντοπίστηκε από τους Έλληνες αστυνομικούς της διεύθυνσης οργανωμένου εγκλήματος στην Ισπανία και μετά από επιχείρηση στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, σε συνεργασία με τους Ισπανούς αστυνομικούς συνελήφθη.
Η αιματηρή συμπλοκή είχε σημειωθεί τον Απρίλιο του 2024 τα ξημερώματα επί της λεωφόρου Κηφισίας έξω από το νυχτερινό κέντρο με αποτέλεσμα έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.
Στο σημείο οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει κάλυκες, ενώ από κάμερες ασφαλείας τηλεοπτικού σταθμού που βρίσκεται στο σημείο ταυτοποίησαν τον «πιστολέρο» και τον αναζητούσαν.
Πριν από μερικές ημέρες έφθασε μια πληροφορία στις αρχές, ότι η φίλη του δράστη θα ταξίδευε για Ισπανία και οι αστυνομικοί την έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση, καθώς υποψιάστηκαν ότι είχε ακόμα σχέσεις με τον καταζητούμενο πιστολέρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαρούσι: Σεσημασμένο αναζητούν οι Αρχές για τη δολοφονία - Σε ποιον ανήκει το όπλο που βρέθηκε
Μαρούσι: Από μαχαίρι ο θάνατος και οι τραυματισμοί έξω από το κέντρο διασκέδασης
Ερντογάν: Δεν έχουμε βλέψεις σε ξένα εδάφη, αλλά δεν θα επιτρέψουμε παραβίαση των δικαιωμάτων μας (vid)
19:40
Συνάντηση Καλίν με στελέχη της Χαμάς για τη δεύτερη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
19:28
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καισαριάνη - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
19:14
Δεξαμενόπλοιο υπό καθεστώς κυρώσεων εισήλθε στη Βενεζουέλα - Δοκιμάζεται ο αποκλεισμός του Τραμπ
19:04