Ελεύθερος ο πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης - Έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας
Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 57χρονος πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε το μεσημέρι της Κυριακής (15/6) στη μαρίνα της Βουλιαγμένης.
Παράλληλα, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου.
Βίντεο καταγράφουν την πτώση του ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη - Καρέ καρέ το ατύχημα
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο πιλότος κατά την διάρκεια της απογείωσης διαπίστωσε κάποιο πρόβλημα. Τότε ζήτησε από τους επιβάτες να πηδήξουν από το ελικόπτερο ενώ ο ίδιος συνέχισε την προσπάθεια να πάρει ύψος χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να πέσει στη θάλασσα.
Στο ελικόπτερο επέβαιναν τέσσερις αλλοδαποί επιβάτες δύο άνδρες και δύο γυναίκες που εξήλθαν με ίδιες δυνάμεις κολυμπώντας προς τα βράχια. Στη συνέχεια περισυνελέγησαν από λέμβο της μαρίνας Βουλιαγμένης και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στην προβλήτα, ενώ το ελικόπτερο βυθίστηκε. Όλοι οι επιβάτες εξετάστηκαν από το πλήρωμα του οχήματος του ΕΚΑΒ και βρέθηκαν καλά στην υγεία τους, ενώ η μία γυναίκα που βρισκόταν σε κατάσταση κύησης μεταφέρθηκε προληπτικά σε ιδιωτική μαιευτική κλινική.
Η Τράπεζα της Αγγλίας μείωσε τα επιτόκια - Η τέταρτη μείωση του 2025
14:09
Η τρυφερή χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για το 2025
14:02
Ιστορική ημέρα για το Πολεμικό Ναυτικό: Η ελληνική σημαία υψώνεται στη φρεγάτα Belharra «Κίμων»
13:50
Φοινικούντα: Ο 30χρονος αρνείται συνέργεια στο διπλό φονικό - Φέρεται να καθοδηγούσε τον 22χρονο
13:44