ΕΛΛΑΔΑ

«Τρέχουν» οι έρευνες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα

«Τρέχουν» οι έρευνες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα
EUROKINISSI

Γιγαντιαία επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής αυτή την ώρα σε τέσσερα σπίτια σε ισάριθμες περιοχές της Αττικής. Οι αρχές δίνουν μάχη με τον χρόνο για να καταφέρουν να εντοπίσουν τη γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα αλλά και ενδεχομένως άλλα κρησφύγετα της Πόλας Ρούπα φοβούμενες την αιφνιδιαστική απομάκρυνση ουσιαστικών στοιχείων.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει και ένας εμπλεκόμενος σε ποινικές υποθέσεις ο οποίος συνελήφθη και φέρεται να είναι συνεργάτης της Πόλας Ρούπα στη ληστεία πριν από δυο μήνες σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μαλεσσίνα.

Αυτή την ώρα μάλιστα αξιωματικοί της ΕΛΑΣ κάνουν έρευνες για το εάν ο εμπλεκόμενος αυτός έχει σχέση με την ανταλλαγή πυροβολισμών ληστών με ομάδες ΔΙΑΣ στην περιοχή της Μεταμόρφωσης όπου σώθηκε από θαύμα αστυνομικός όταν το φυσίγγιο από το πολεμικό τυφέκιο σταμάτησε στο κράνος του.

Την ίδια ώρα η αντιτρομοκρατική συνεχίζει την έρευνα στην Ηλιούπολη στο σπίτι όπου -όπως πρώτο απεκάλυψε το CNN Greece- συνελήφθη η Πόλα Ρούπα. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece στο σπίτι αυτό έμενε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ εντοπίστηκαν χρήματα και κλειδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ