ΕΛΛΑΔΑ

Με συνθήματα διαμαρτυρίας υποδέχτηκαν τον Γ. Τσιρώνη οι αγρότες (pics)

Με συνθήματα διαμαρτυρίας υποδέχτηκαν τον Γ. Τσιρώνη οι αγρότες (pics)
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Πέπη Σπηλιωτοπούλου

«Θερμή» υποδοχή επεφύλασσαν οι αγρότες στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη στο Αίγιο, ο οποίος συζήτησε μαζί τους για τις ζημιές που υπέστησαν από την κακοκαιρία των περασμένων ημερών.

Φωνάζοντας συνθήματα όπως "κάνεις πολιτική για τον Σόιμπλε και τα μνημόνια", οι αγρότες δεν έκρυψαν την αποδοκιμασία τους για την για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση σε πολλά θέματα που αφορούν τους αγρότες.

Ο Αν. υπουργός συναντήθηκε αρχικά με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Θ. Παναγόπουλο και τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με τους αγροτικούς συλλόγους και συνεταιρισμούς της περιοχής.

Σύμφωνα με το tempo24, ο κ. Τσιρώνης κατέγραψε όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν, τονίζοντάς τους πως «αυτή η κυβέρνηση κατόρθωσε το 85 % αγροτών να πληρώσουν λιγότερες εισφορές».

2
4

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιρώνης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο Δημαρχείο, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση για θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής.

ΤΤ

πηγή φωτογραφιών: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Πέπη Σπηλιωτοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ