ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζουν τα τελευταία «προφητικά» λόγια του Ι. Τζανιδάκη στην οικογένειά του

Συγκλονίζουν τα τελευταία «προφητικά» λόγια του Ι. Τζανιδάκη στην οικογένειά του

Συγκλονίζουν οι τελευταίες συνομιλίες που είχε ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης με την οικογένειά του, μόλις δύο 24ωρα πριν από τα θάνατό του, από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χιούι στο Σαραντάπορο.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, τη Δευτέρα του Πάσχα ο υποστράτηγος βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρέθυμνο, για να γιορτάσει μαζί με την οικογένειά του.

Εκεί επισκέφτηκε αρχικά τον τάφο του πατέρα του στο νεκροταφείο της Ελεύθερνας. Ακολούθησε το εορταστικό οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι, όπου ζήτησε από τη σύζυγό του, όταν πεθάνει να ταφεί στον τόπο του.

Το προαίσθημα του υποστράτηγου, μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλο, ώστε ρωτούσε έναν ξάδερφό του που πρέπει να αποταθεί για να αγοράσει χώρο στο κοιμητήριο, προκειμένου η ταφή του να γίνει εκεί.

Δύο 24ωρα αργότερα συνέβη η μοιραία πτώση του ελικοπτέρου που στοίχισε τη ζωή στον ίδιο, στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, στον συνταγματάρχη Θωμά Αδάμο και στον υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή.

Η τελευταία επιθυμία του υποστράτηγου θα πραγματοποιηθεί αφού η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στη γενέτειρά του στην Ελεύθερνα στις 18.00 το απόγευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ