ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Θρίλερ για την τύχη του 45χρονου γιατρού ο οποίος αγνοείται

Αχαΐα: Θρίλερ για την τύχη του 45χρονου γιατρού ο οποίος αγνοείται
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές της Αχαΐας καθώς το αυτοκίνητο ενός γιατρού από την Αθήνα βρέθηκε σταθμευμένο, κλειδωμένο και με αλάρμ στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης της Ολύμπιας Οδού στο ρεύμα προς Πάτρα, όμως ο οδηγός παραμένει άφαντος από την Τρίτη. 

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο αυτό που προβληματίζει τις Αρχές, σύμφωνα με το tempo24 είναι το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων, από βενζινάδικο που λειτουργεί στην Ολύμπια Οδό. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εάν είχε συμβεί κάτι στον αγνοούμενο και ήθελε να ζητήσει βοήθεια, είχε πρόσβαση στο πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ο γιατρός ο οποίος είναι 45 ετών και πατέρας δύο παιδιών, κατάγεται από την Αθήνα, κατά δήλωση των οικείων του είχε εκδηλώσει πρόθεση να ταξιδέψει προς την συγκεκριμένη περιοχή.

Οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη από το βράδυ της Τρίτης, θα εντατικοποιηθούν με την εκ νέου συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο συνδρομής εθελοντικών ομάδων και του Ερυθρού Σταυρού Πατρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ