ΚΟΣΜΟΣ

Επίσκεψη Ομπάμα στο Σαν Μπερναρντίνο

Επίσκεψη Ομπάμα στο Σαν Μπερναρντίνο
Συνάντηση με τις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης που σημειώθηκε στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια στις 2 Δεκεμβρίου θα έχει την Παρασκευή (18/12) ο Μπαράκ Ομπάμα REUTERS / GARY MCCULLOUGH

Το Σαν Μπερναρντίνο, στην Καλιφόρνια, θα επισκεφθεί την Παρασκευή (18/12) ο Μπαράκ Ομπάμα προκειμένου να συναντήσει τις οικογένειες των θυμάτων του μακελειού 2ας Δεκεμβρίου.

Κατευθυνόμενος προς τη Χαβάη, όπου θα περάσει τις εορτές με την οικογένειά του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα κάνει μια στάση στο Σαν Μπερναρντίνο για να επισκεφθεί τις οικογένειες των 14 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στις 2 Δεκεμβρίου από τα πυρά των Σάγεντ Ριζουάν Φαρούκ και Τασφίν Μαλίκ, αναφέρε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ.

Ο Έρνεστ διευκρίνισε ότι ο Ομπάμα δεν σχεδιάζει να κάνει δηλώσεις στον Τύπο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.

Η πλειονότητα των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους ενώ παρίσταντο σε μια χριστουγεννιάτικη εορτή ήταν εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας της κομητείας του Σαν Μπερναρντίνο.

Συνεργάζονταν, άμεσα ή έμμεσα, με τον Σάγεντ Ριζουάν Φαρούκ, που τους μαζί με τη σύζυγό του, Τασφίν Μαλίκ, τους σκότωσαν ανοίγοντας πυρ εναντίον τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ