ΚΟΣΜΟΣ

Το ένταλμα σύλληψης του Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση εκδόθηκε

Το ένταλμα σύλληψης του Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση εκδόθηκε
REUTERS/Barry Gutierrez

Η αποκαθήλωση του Μπιλ Κόσμπι επισημοποιείται καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ένταλμα σύλληψης του γνωστού κωμικού εξέδωσε ο εισαγγελέας στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε για σεξουαλική κακοποίηση.

Οι κατηγορίες αφορούν την υποτιθέμενη νάρκωση και σεξουαλική κακοποίηση της Andrea Constand το 2004, μία από τις πρώτες γυναίκες που κατήγγειλαν δημόσια τον 78χρονο σταρ ήδη από το 2005 αλλά έπρεπενα περιμένει δέκα χρόνια για να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια της χώρας.

Από τότε μέχρι σήμερα τουλάχιστον 50 γυναίκες έχουν κάνει καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση από τον ηθοποιό, ο οποίος πριν δύο εβδομάδες περίπου πέρασε στην αντεπίθεση υποβάλλοντας μήνυση για δυσφήμιση εναντίον επτά γυναικών που τον κατηγορούν και του ζητούν αποζημίωση.

Ο Κόσμπι έχει παραδεχθεί ότι αγόραζε υπνωτικά, τα οποία όμως οι γυναίκες κατανάλωναν οικειοθελώς. Εκείνες υποστηρίζουν κάτι άλλο και η δικαιοσύνη θα είναι αυτή που θα μας δείξει ποιος θα γελάσει καλύτερα, ποιός θα γελάσει τελευταίος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ