ΚΟΣΜΟΣ

Βούτηξε για να προλάβει το πλοίο που αναχώρησε...

Βούτηξε για να προλάβει το πλοίο που αναχώρησε...
REUTERS / STRINGER

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχετε βρεθεί στη θέση της κυρίας και να έχετε φτάσει στο παρά... ένα να χάσετε ένα πλοίο, ένα τρένο, ένα αεροπλάνο. Σίγουρα εκνευρίζεστε, στενοχωριέστε, τα βάζετε με την τύχη ή την κακή σας την οργάνωση, αλλά μέχρι εκεί...

Η Σούζαν Μπράουν αποφάσισε να κάνει κάτι περισσότερο από ότι ο συνηθισμένος άνθρωπος. Να κυνηγήσει το μέσο... Στην περίπτωσή της ένα κρουαζιερόπολοιο, από το οποίο αποβιβάστηκε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Η Μπράουν και ο σύζυγός της χωρίστηκαν, σύμφωνα με τη Metro, λίγο πριν την επιστροφή στο κρουαζιερόπλοιο και η 65χρονη έχασε την αίσθηση του χρόνου με απότέλεσμα να φτάσει στο λιμάνι την ώρα που ο καπετάνιος... σάλπαρε.

Η Βρετανίδα, αισιόδοξη γαρ, πίστεψε ότι θα τα κατάφερνε και βούτηξε για να προλάβει το πλοίο. Για έναν περίεργο λόγο, όμως, δεν τα κατάφερε...

Για καλή της τύχη, έγινε αντιληπτή και διεσώθη πριν απομακρυνθεί πολύ από τις ακτές της Σάντα Κρουζ. Όπως μάλιστα τόνισαν οι υπεύθυνοι του Λιμενικού που τη μετέφεραν σε νοσοκομείο δεδομένου ότι έπαθε υποθερμία «ήταν πολύ τυχερή που επέζησε, καθώς έμεινε μέσα σε πολύ παγωμένα νερά για περισσότερες από τρεις ώρες. Ευτυχώς για εκείνη, τις εκκλήσεις της για βοήθεια άκουσαν ντόπιοι ψαράδες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ