ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Στήριξη στους Ουκρανούς πρόσφυγες μέσω instagram

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Στήριξη στους Ουκρανούς πρόσφυγες μέσω instagram
O Ντι Κάπριο δημοσιεύει τέσσερις διαφορετικούς οργανώσεις, οι οποίες δέχονται δωρεές μέσω διαδικτύου για Ουκρανούς πρόσφυγες Photo by Joel Ryan / Invision/AP

Aνθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν Ουκρανούς πρόσφυγες προωθεί ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος έχει κάνει δωρεές σε πολλές ανθρωπιστικές ομάδες προκειμένου να «υποστηρίξει την Ουκρανία», όπως ανέφερε πηγή στο People.

Με ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε πληροφορίες για ανθρωπιστικές οργανώσεις, οι οποίες υποστηρίζουν Ουκρανούς πρόσφυγες που εκτοπίστηκαν από τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, πρόσθεσε στην ανάρτησή του φωτογραφία εθελόντριας που καθοδηγεί μια γυναίκα και δύο μικρά παιδιά και έγραψε το μήνυμα:

«Τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία έχουν χάσει τα πάντα, από τους αγαπημένους τους μέχρι βασικά υλικά για την επιβίωση».

«Ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως οι @SavetheChildren, @careorg, @rescueorg και @refugees είναι στην περιοχή, διαθέτοντας το προσωπικό και τους πόρους τους για να υποστηρίξουν οικογένειες και αθώους ανθρώπους» πρόσθεσε δημοσιεύοντας τους λογαριασμούς των οργανώσεων στο Instagram.

Στην ανάρτησή του, ο Ντι Κάπριο παραπέμπει σε τέσσερις διαφορετικούς οργανώσεις, οι οποίες δέχονται δωρεές μέσω διαδικτύου: Save the Children, CARE, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης και Υπηρεσία Διάσωσης του ΟΗΕ.

https://www.instagram.com/p/CbOY3mIJSN3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ